När osäkerhet råder, vinden blåser och andra tycks frysa till is – vad gör du?Är du passiv? Är du aggressiv?

De absolut största möjligheterna skapas i tider av kris och ekonomisk oro, beviset ligger i… Ja, alla tidigare gånger i historien som liknande saker har skett. Majoriteten av världens största företag bildades under finanskriser, de absolut bästa fastighetsaffärerna gjordes i finanskriser och när det är rea på riktigt i marknaden är just det. I finanskriser.

Så vad är det som krävs för att göra en ”deal of a lifetime”.

Först. Jag tror inte på det över huvud taget. Vad jag tror på är att hålla huvudet kallt, vara konsekvent och agera med en fördel. När alla har panik som nu kommer det enkla pengar på bordet för de som är kunniga. När massan dra sig tillbaks har du chansen att expandera in i vakumet som skapas.

Men det krävs att du vågar gå emot massan, och att du vågar agera. 

Vi lär ut hur viktigt det är att vara en contrarian, en person som går emot massan eftersom att massan alltid förlorar. Det gäller inte bara i valutamarknaden, det gäller i samhället också. Vill du göra dina bästa resultat någonsin de kommande månaderna och åren, samtidigt som majoriteten har stora problem?

Var minoriteten, var professionell och agera som en sann expert.

Delta i webinaret

www.traderkanalen.se/webinar

Är du seriös med dina studier redan, handlar live och vill ha hjälp att bli lönsam? Boka in ett strategisamtal med Peter och teamet, det är gratis och helt villkorslöst. Boka in dig här.

Team Traderkanalen

Vänligen logga in för att kommentera.