I det här inlägget ger vi perspektiv på att lära sig trading, vilka vägar vi har och hur vägen ser ut på egen hand. Trading är svårt, troligen ett av de mest utmanande yrkena i världen. En solid plan är av högsta vikt och vår process är formad för att bygga hållbarhet.

Om du läser det här inlägget har du troligen försökt nå resultat på egen hand, du kan ha försökt länge eller bara ett litet tag.

Det är sunt att starta på egen hand, trading är i slutändan ett individuellt yrke och att bli handhållen hela vägen fram skapar ej självständighet.

Men om du försökt nå dina mål över en längre tid utan att komma fram, eller finner dig själv i kortsiktiga framgångar följt av en större motgång som får dig tillbaks till början.

Då kan det vara dags att ta hjälp.

Få nya perspektiv

Och input på vad det är som håller dig tillbaks.

Traderkanalen erbjuder två vägar, en är självstudier i vår Masterclass där du får verktygen och kunskapen att använda dem för att skapa en solid tradingplan och testa och validera den i sim och live marknadsmiljö.

Den andra vägen är vårt prop coachingprogram för traders som antingen handlar för en firma idag eller har ambitioner om att göra det snart.

Se mer om TK Masterclass

Se mer om Prop coaching


Det är ingen dans på rosor, men hårt arbete tenderar att löna sig.

Utbildningen lär dig strukturer i att bygga tradingplan, testa och validera funktion i simulator och forwardtest samtidigt som vi bygger journal och ett mindset för vinnande trading.

Det är vägen till professionell trading som vi känner den.

Om du har frågor om våra program, skicka ett mejl till support@traderkanalen.se och om du är redo att sätta igång, vänta inte längre. Du har väntat nog.

Kör hårt,

-Traderkanalen

#

Comments are closed